Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usmrtio pješakinju

Snimka će otkriti detalje nesreće sina vlasnika TV Pinka?

željko mitrović
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.07.2013.
u 17:08

Snimkom bi se trebalo utvrditi je li u trenutku kad je Mitrović naletio na pješakinju na semaforu bilo crveno ili zeleno svjetlo.

Policija će tek danas preuzeti snimke sigurnosnih kamera iz pekare ispred pješačkog prijelaza na kojem je prije pet dana sin vlasnika srpske televizije Pink Aleksandar Mitrović (19) svojim džipom BMW X5 usmrtio sedamnaestogodišnju Andreju Bojanić, piše srpski Blic.

Snimkom bi se trebalo utvrditi je li u trenutku kad je Mitrović naletio na pješakinju na semaforu bilo crveno ili zeleno svjetlo.

U vrijeme nesreće pekara je bila zatvorena, a vlasnik Saša Milojković nije siguran hoće li se na snimkama vidjeti semafor s obzirom na to da su kamere okrenute prema vratima lokala.

>> Mitrović: Ne opravdavam sina, ali bio je u šoku i rekao da će se ubiti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije